Hallonmousse med kladdkaka
För er som läste förra inlägget så kommer ni kanske ihåg att jag skulle berätta vad jag gjorde av de överblivna bitarna av kladdkakan från botten på nyårstårtan. Jag fixade till en snabb efterrätt av den överblivna hallonmoussen. Den kan stå några dagar i kyl med plastfolie över. Det blev supergott och en perfekt avslutning på en mysig middag med en fin vän.

Ber om ursäkt för bilden, är tagen med iphonen då kameran sov hos Cissi efter nyårsafton.
Recepten hittar ni här, KOM IHÅG att kladdkakereceptet är för en 24 cm springform och moussen räcker till ca 3-4 glas.
Gör så här:
Dela kladdkakebitarna i mindre bitar
tryck ned de på botten i glasen
Häll på hallonmoussen
Låt stelna 1-2 timmar
Dekorera med Noblesse (rosa förpackning) och färska hallon (om du har)
Lots of Love, withsugarontop <3